Тази година Ваня Червенкова остави всички родни ВИП-ове далеч зад нея да

...
Тази година Ваня Червенкова остави всички родни ВИП-ове далеч зад нея да
Коментари Харесай

Ваня Червенкова удари в земята ВИП-овете – вижте тузарския ѝ дом и грандиозната ѝ коледна фотосесия (Снимки):

Тази година Ваня Червенкова остави всички родни ВИП-ове надалеч зад нея да ѝ дишат прахта! Бизнесдамата направи звездна коледна фотосесия , с която показва разкош, изтънчен усет и невероятен дом като от списание .

Червенкова смая потребителите на двете най-популярни обществени мрежи с неповторими фрагменти, от които показа с почитателите си празничната атмосфера и уюта на своя дом. Един от акцентите във фотосесията е Коледното дръвче, украсено с големи червени топки.

Край елхата компания на Ваня прави прелестната й щерка Никол Червенкова, а двете дами са с идентичен стайлинг – тематични за празника червени пуловери и шапки в същия цвят.

 коледна фотосесия

На впечатляващите фрагменти, снимани от Георги Малев, могат да завидат даже холивудските звезди, а несмущаемо може да се каже, че те засенчиха и последната Коледна фотосесия на Мелания Тръмп в Белия дом. Ваня призна, че е провела фамилната фотосесия най-много поради кученцето си Бижу.

 Ваня Червенкова фотосесия

„ Направих тази фотосесия и поради частицата от моето сърце Бижу. От няколко месеца знаете, че лекарите борят за живота му. Не зная дали това ще бъде последната Коледа, в която сме дружно, това единствено времето ще отреди, само че зная, че е част от душата ми и през днешния ден, на този ден, когато стават чудеса, ще апелирам Господ да даде още живот на мама, на тати, на Бижу – все тези, които безумно обичам!!! “, изиска от всевишните сили Червенкова.

 Ваня Червенкова дом

Последната й фотосесия за следващ път разкрива трансформацията, която бизнесдамата претърпя през последните няколко години. През април тя реши съществено да промени живота си и се отхвърли от месото. „ Господ е основал всички животни и всичките имат душа. Това ме накара да спра да хапвам храни, които произлизат от ликвидиране. А като знаем и по какъв начин ги убиват – с електрически ток, зверства – това е непоносимо. Всъщност, съумях да отслабна толкоз освен тъй като станах веган, само че и тъй като се подлагам на колоноскопия и автофагия – ключа към дълъг живот. Терминът е въведен през 1963 година от Кристиян дьо Дюв и се превежда като „ самоизяждане “. При 24-часов цялостен апетит здравите кафези на организма ни изяждат по-слабите, остарели или заболели кафези. Аз съблюдавам всички етапи на Луната и недояждам, нормално малко повече от 24 часа. Когато гладуваш, организмът ти, който другояче е привикнал да яде, няма от кое място да си набира храната и се концентрира към самоизяждане, към филтриране на развалените кафези “, призна преди време в изявление пред ПИК Червенкова.

 Ваня Червенкова Коледа

 Ваня Червенкова в бяло

Ваня води здравословен метод на живот освен от суетност. Зад спартанския режим, който съблюдава без даже най-малки провинения, в действителност се крие различен, надалеч по-амбициозен проект. Тя се приготвя да изкачи най-високата точка на планината Алтай в Сибир – връх Белуха. Първия й опит да покори една от най-силно енергийните точки на планената през септември не съумя поради COVID-пандемията.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР